Dec 13, 2018, 8:56 AM

На моя любим XII Б 

  Poetry
215 0 0

    Чакате ли месец май да настъпи?

Училището на живота път да отстъпи...

    Готови ли сте да отворите новата страница?

Да захвърлите със замах ученическата раница...

 

Университетът сега за вас широко врати отваря,

А вратата на школото завинаги се затваря.

Там можеш да се върнеш единствено като учител,

На малките дечица като духовен просветител. 

© Donika Jelkova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??