27.12.2007 г., 8:21 ч.

На моята голяма любов 

  Поезия » Любовна
1203 0 23

Аз търсих Любовта през всичките години...

По каменни била и снежни пъртини,

замръквах по селата, в мрачните усои,

понесъл и мечтите, и тъгите свои...

 

 

 

 

Очаквах да я срещна, там зад някой ъгъл...

През всичките години, колко съм се лъгал!...

Тя, Любовта похърквала щастлива...

Омъжена за мен!!!... Свята... Търпелива...

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??