8.03.2008 г., 20:12 ч.

На моята любима 

  Поезия » Любовна
3171 0 23
 

Във тази нощ една звезда ти се усмихва.

Една луна ти подарява моя стих...

Ти сладко спиш, а аз за теб пак пиша.

Какво от туй? Какво от туй, че спиш?

 

Какво от туй, че ти не знаеш колко

дървета-стихове за теб аз посадих,

и колко птички в тях се подслониха,

и колко красота във теб открих...

 

Какво, че няма скоро да се видим

и може и да ме забравиш ти?

Знам, в теб узрява една истина

и щом щастлива си... аз съм щастлив.

© Севдалин Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??