19.05.2011 г., 7:37 ч.

На моята любов 

  Поезия » Любовна
1197 0 0


Срещнах те, любими, без да подозирам,
че всъщност си бил близо до мен.
Влюбих се в теб неусетно и силно,
съзнавайки, че теб съм чакала отдавна.
Обичам те такъв, какъвто си,
с всичките ти силни и слаби страни.
Никога не спирай да ме обичаш
и по тялото ми да копнееш
как всяка нощ страстно обладаваш,
а устните с любов обсебваш.
Мечтая живота си да споделим
като двама влюбени един в друг -
искрено обичащи се Мъж и Жена.



01.01.2010 г./ 15:14 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??