20.06.2008 г., 12:23 ч.

На моята най-голяма любов 

  Поезия » Любовна
839 0 0
*На Моята Най-Голяма Любов*


Изгубен в пламъка на времето.
Търсещ истината за себе си.
Обичащ, но забравен,
в миг потенциален несподелен.
Подритван от врата на врата,
подгизнал от предпазливост,
с недокосната гордост.
Умираше той... неспособен да обича!

© Ивелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??