29.10.2017 г., 0:45 ч.  

На моята учителка 

  Поезия » За деца
1347 0 2

Учителко мила,

учителко моя

времето мина

докато бях ученичка твоя.

 

 

Все още те помня,

но ти не ме забравяй!

Както преди –

все с усмивка преподавай!

 

Ти ме научи 

на много неща

и ме обучи

да бъда добра.

 

Учителко моя,

от сърце ти благодаря!

 

 

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??