13.11.2007 г., 9:08 ч.

На моята вечна приятелка 

  Поезия » Друга
946 0 10
Оставаш с мен,
вървим ден след ден,
борим се против страхове,
опълчваме се срещу богове.
Заедно...
На пътя - аз и ти
се опитваме да живеем,
събираме счупени мечти
и се надяваме да оцелеем.
Заедно...
Ти, мое малко безсмъртно момиче,
винаги ще растеш
в съцето ми като нежно кокиче,
и когато съдбата си ковеш,
до теб ще бъда.
Това е нашата сладка, доживотна присъда.
Не просто приятелка,
ти си моята душа,
като най-великата ми мечта,
като милата ми сестра.

© Завинаги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??