22.06.2007 г., 15:53 ч.

На Наталия И. Кирилова 

  Поезия
549 0 0
Съдбата нас ни срещна двете,
приятелството нека да остане вечно,
като неувяхващо цвете,
като птица, летяща в небето.

Където и да отидем,
кой с когото и да се срещне,
нека да се помним,
дори когато времето отмине.

25.05.2006 г.

© Мариета Аргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??