23.10.2011 г., 17:18 ч.

На него 

  Поезия » Любовна
592 0 4

НА НЕГО

 

Очите ти са толкова красиви,

виж, не мога да опиша с рими.

Усмивката ти моята усмивка връща,

тя Ада в Рай превръща!

 

Когато съм в ръцете ти, се чувствам

защитена, обичана, желана и ценена!

Не искам този миг никога да свършва

и любовта в безразличие да се превръща!

 

Колко те обичам - ти нямаш и представа!

Любовта е огън, пламък и жарава.

Любовта е истина, щастие, сълзи,

Тя е онова, което в нашите сърца гори!

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??