7.10.2008 г., 18:55 ч.

На него 

  Поезия » Любовна
652 0 2

На него

Усмивката ти е като зората,

събужда ме от сън дълбок,

тя бързо стопля ми душата,

внася смисъл нов!

 

Очите ти големи,

галят като топъл лъч,

забравям грижи и проблеми,

потънали във тях веднъж.

 

Ръцете твои нежни,

докосват моето лице,

политам във мечти и копнежи,

полита моето сърце!

 

Гласът ти попива във мен,

потреперва моето тяло,

държи ме той във плен,

изпълва ме изцяло!

© Сисси Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много добре описано усещане! Особено, ако е в началото на влюбването...
  • хубав глас ще да има
    поздрав
Предложения
: ??:??