22.09.2014 г., 19:41 ч.  

На Нея 

  Поезия » Друга
710 0 9

                               Не ми залагай 

                                                         кръстопът.

                               Разпнат съм отдавна...

                              ... и без това

                               през мен вървят

                               безмилостни кервани.

 

                               Не ме предавай

                               и на съд -                            

                               осъден съм отдавна...

                               Не е ли тази...

                               тази кръв,                          

                               от двама ни поравно?!

 

                                С тъга  си тръгвам

                                пръв,                  

                                но ти със мен оставаш...

                                Не ми залагай 

                                кръстопът,                          

                                във който 

                                се забравяш?!

                               

               

© Милко Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??