13.01.2008 г., 1:52 ч.

на онзи... 

  Поезия » Любовна
781 0 1

Той - мъжът за всичко,

но не само за едно.

Той командва всичко,

но не и в нашето легло.

Уж яде сметана от гърба ти,

а без покана тръгваш по ръба и

пак си при мен

всяка нощ и ден,

а при него си едва

веднъж на месец-два.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??