31.05.2013 г., 7:49 ч.

На онзи градинар 

  Поезия » Любовна
380 1 1

ласките ти
са като цветове на мимоза
вечерта ме обичаш повече
и невъзможно е
но ми пращаш думички
най-невинни
като аромат на цветя
да задържиш мислите ми
пренареждаш камъните ми
спомените прочистваш
тъй че всеки ден
аз да търся пътечката
и ми пращаш желанията си
и колебанията ми преподреждаш
та да стигна до теб

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ... нещо такова е!
    Радвам се, че прочетох!
Предложения
: ??:??