5.04.2012 г., 11:38 ч.

(На) Открито 

  Поезия » Любовна
575 0 0

 

        

        Няма падащи звезди.

Мечтите мечтаят не по колене.

Отколе гледам небето

и очите пълнят се без дъждове.

Вярвам, обичам, живея!

Вярвам, ранявам, жалея!

Нямам илюзии без боите на живо.

Мечтите мечтаят не без дете.
Отколе редя броеница в сърцето -
грехове и преди тях да простя... 

                                                

                                                   (На) Открито

 

 

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??