11.11.2016 г., 11:10 ч.

На парчета 

  Поезия » Любовна
366 0 0

Очи като вода от пролетен дъжд.

Хиляди предявени живот към живот без любов.

Сърцето ми е свързано с теб завинаги.

Всяка част от мен е с теб.

Той извади сърцето ми от мястото му.

Не е случайно, че очите ти срещнаха мен.

Любовта изгаря даже без да си ме докоснал с ръка.

Тя не споменава половината от сърцето ми.

 

Ах, прегърни ме, че съм на парчета.

Съдбата ми е наполовина в ръцете ти.

Когато и да те видя...губя ума си.

Който и да ме погледне в очите ще види теб.

Даже и да искам да си отида пак ще обичам.

Животът преди колко време ни свърза...

Спри се, казах си ти, сърце.

Сърцето тънко, тънко капе върху мен.

Не заспивам тази нощ.

 

Ах, прегърни ме, че съм на парчета!

© Мария Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??