12.12.2018 г., 1:37 ч.

На покрива на света 

  Поезия
288 1 0

В твойте стъклени очи

върха „недостижим'' тържествено блести.

Та сетне, с последни слънчеви лъчи

надеждата залезе...

И в ледена прегръдка обви те планината,

и бялата ръка – утеха ти поднесе.

 

Не заспивай!“ – ехтях последни слова.

И там той застина – но не заспа!

© Litta Всички права запазени

Посветено на всички, които дадоха живота си на планината. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??