Dec 12, 2018, 1:37 AM

На покрива на света 

  Poetry
290 1 0

В твойте стъклени очи

върха „недостижим'' тържествено блести.

Та сетне, с последни слънчеви лъчи

надеждата залезе...

И в ледена прегръдка обви те планината,

и бялата ръка – утеха ти поднесе.

 

Не заспивай!“ – ехтях последни слова.

И там той застина – но не заспа!

© Litta All rights reserved.

Посветено на всички, които дадоха живота си на планината. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??