В навечерието на Коледа внезапно ни напусна един прекрасен човек и творец - керамичката от гр. Троян и моя приятелка, Поля Нанова... Поклон, Поли!
Живеем все забързано
и времето лети...
Живеем във безвремие
с планове, мечти...
Щом тръгнат си приятели,
разбираме, уви,
че бавно остаряваме,
на прага сме почти...
Духът ни млад, бунтарски
е в опаковка стара.
Животът профучал е
като през малка гара.
Тогава... спираме,
страдаме и много ни боли...
Разбираме, че гарата последна
всички ще ни приюти...
© Nina Toshich Всички права запазени