Dec 26, 2010, 9:38 PM

На Поли... 

  Poetry
512 0 5

В навечерието на Коледа внезапно ни напусна един прекрасен човек и творец - керамичката от гр. Троян и моя приятелка, Поля Нанова... Поклон, Поли!

 

 

Живеем все забързано

и времето лети...

Живеем във безвремие

с планове, мечти...

 

Щом тръгнат си приятели,

разбираме, уви,

че бавно остаряваме,

на прага сме почти...

 

Духът ни млад, бунтарски

е в опаковка стара.

Животът профучал е

като през малка гара.

 

Тогава... спираме,

страдаме и много ни боли...

Разбираме, че гарата последна

всички ще ни приюти...

 

 

 

 

 

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??