17.05.2014 г., 22:06 ч.

На прага на живота 

  Поезия
508 0 1

Посветено на Випуск 2014, 1 АЕГ

и по-специално 12.е

 

Ето ни пред прага на живота,
ето ни – изпълнени с мечти.
Вярваме единствено в доброто,
нищо лошо не ще ни сполети.

 

Приятелят приятеля прегръща
и всеки всекиму тихичко шепти…
В този миг аз вечно ще се връщам,
в този миг сме двама – аз и ти,

 

готови вече да прекрачим прага,
крилете си свободно да разперим.
В живота, дето там навън ни чака,
приятелю, с тебе пак ще се намерим.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??