5.07.2014 г., 23:35 ч.

На прекрасния ми внук 

  Поезия » Друга
538 0 2

 

       ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

 

 

Ти вече си голямото момче,

на семейството ни гордостта,

радост си за моето сърце

и връщаш ме във младостта.

 

Жив и здрав да си ни сто години

умен, мъдър и щастлив,

успехи да постигаш със дузини,

с любов и обич да твориш.

 

Да бъдеш силен, смел и упорит

в живота трудно се успява,

с устрем видим, не прикрит,

се всяка трудност побеждава.

 

Благославям те и вярвам в теб,

мечтите сбъдват се когато вярваш,

постигаш всичко и вървиш напред,

когато в себе си повярваш.

 

Обичай с любовта на Бога,

творящият любов е винаги щастлив,

от всички страхове свободен,

от трудности и от беди.

 

На прекрасния ми внук Наско,

който става на 15 години.

Обичам те, съкровище.

 

18 юли 2014 г.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно посвещение!
    Да ти е жив и здрав и да ви радва много... дълго...
    Да е честит и благословен!!!
    Ех, щастлива си ти
    ((( )))
  • Да бъдеш силен, смел и упорит ! Браво !
Предложения
: ??:??