23.11.2014 г., 11:36 ч.

На пресечката 

  Поезия » Философска
368 0 0

На пресечката

 

Зората ме целуна със сияйни устни,

слънцето изпрати ми лъчи,

няма да се скитам днес напусто

под избледняващи звезди.

 

Ще търся вятъра – да си играем,

ще прегръщам птиците на двора

и един такъв – съвсем нехаен,

ще поздравявам всички хора.

 

Ще разбереш, че те обичам –

Живот нещастен и красив,

там нейде щастието ни пресича

всред трафика ни полудив.

 

botyo

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??