22.06.2007 г., 8:41 ч.

На пръсти  

  Поезия
699 0 17

На пръсти стоя, не помръдвам -
ветрецът играе с косите ми.
Чувствам се толкова лека,
сърцето ми трепти - ще литне от щастие.
 
Навън е приятно, слънчево,
а аз на прозореца стоя.
Наслаждавам се на всяка частичка,
която окото ми улови от света.


Птичките пеят в хор прекрасен.
Земята влюбена в небето -
все го гледа, гледа,
и душата, и тя от щастие полита.


Обичам лятото, макар и толкова горещо.
Възхищавам се на всяко кътче от природата.
Ти заставаш тихичко зад мене -
целувка страстна ми подаряваш - в ръката с цвете!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??