18.07.2017 г., 13:37 ч.

На ранина 

  Поезия » Друга
474 0 2

Отваряш очите ми сутрин

и дъх на живот ми даряваш!

Показваш ми милости чудни

и бащински ме благославяш!

 

Пред мен си приготвил отново

отворени чрез милостта Ти врати.

Насочваш ме чрез Своето Слово:

„Стани и със вяра ходи!”

 

Щом Те усетя до себе си

придобивам кураж и надежда!

Знам, че съм повече от победител

когато във Тебе се вглеждам!

 

И няма страх вече в деня ми!

Аз съм съд за почтена употреба готов!

Боже, и тази сутрин с Теб ще поема

да раздавам на всички от Твойта любов!

© Галина Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??