12.04.2012 г., 22:47 ч.

На раздяла... 

  Поезия
1317 0 4

       НА РАЗДЯЛА 


С много обич, бъди щастлива, Нели!



Пролет дъхава, мила и нежна,

замени зимата ни трудна, тежка, снежна...

И дойде вече мигът за Нели,

с космонавтите отлиташ... накъде ли...?!

 

Дойде мигът чакан за раздяла,

дълго мисълта ти пак при нас ще долита.

В люпилнята от теб ще помним

и сърцето, раздаващо се до насита.

 

Умения, опит... хигиена,

ще помним, знам - твоите заръки прецизни.

Касети, редене - симетрично,

за преглед точен и за люпене отлично!

 

Благодарим ти, Нели, на раздяла

и за труда ти всеотдаен, безрезервно!

Но чакат от теб щастие двойно -

грижа ,любов... И детски глъч още по-ценно!

 

Пътувай в пролетта щастливо...

Ще те изпратят зюмбюлите уханни, мило...

Великденски камбани пеят...

спомените с нас, мило, в сърцето ще греят! 

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нека бъде щастлива и здрава Нели!
    Вие сте много чувствителна и обичаща!
    Поздрав!
  • И аз ще питам,на къде е тръгнала Нели и ако е за някое местенце в България,значи тя ще е близо до теб,нали?ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
  • Отлита далеч от родния град...
  • А накъде отлита все пак... с космонавтите?
Предложения
: ??:??