5.09.2007 г., 9:43 ч.

На раздяла  

  Поезия
585 0 4

По устните играе усмивка,
косите си за тебе разпуснах
и миг преди да те видя,
сълза по лицето изпуснах.
В очите ти хладна нежност,
въздух, треперещ от страх  
да те погледна - не можах.
На раздяла нека ти кажа,
колко пожара разпалих,
много ли, малко ли дадох,
с ръце си  само тебе галих,
за тебе промених си сърцето,
сложих гордостта в нозете ти,
с тебе мечтах до зори,
с тебе поплаках дори,
с тебе всички страхове заличих
и пак с теб всичко простих.
На раздяла какво да ти кажа!?
Със спомени не се наказвай!
Напред върви, не се отказвай!

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??