17.04.2009 г., 11:48 ч.

На Разпети петък 

  Поезия
739 0 5

НА РАЗПЕТИ ПЕТЪК

 

Не ме е страх

да се изправя

срещу Рогатия

 

в очите му лукави

да погледна

и с четириизмерна

 

вездесъщност

тризъбеца му

да отнема

 

И с него да обръщам сеновала

докато стигна

до заровеното щастие

 

и цялото това имане

да го разстеля

във краката ти...

 

Повярвай...

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??