17 abr 2009, 11:48

На Разпети петък 

  Poesía
747 0 5

НА РАЗПЕТИ ПЕТЪК

 

Не ме е страх

да се изправя

срещу Рогатия

 

в очите му лукави

да погледна

и с четириизмерна

 

вездесъщност

тризъбеца му

да отнема

 

И с него да обръщам сеновала

докато стигна

до заровеното щастие

 

и цялото това имане

да го разстеля

във краката ти...

 

Повярвай...

© Силвия Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??