7.02.2017 г., 14:07 ч.

На С. 

  Поезия » Любовна
560 2 0

За поред път сърцето ми ранѝ

с лъжа, според теб неосъзната.

Казваш, че обичаш ме ти силно,

но ето, че пак избра ЛЪЖАТА.


 

© Vg Всички права запазени

В.Г.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??