19.07.2008 г., 21:44 ч.

На сбогуване 

  Поезия » Любовна
624 0 2
Преглътнала всичките твои обиди,
живеех във болка, живеех във мрак.
Сега ти си тръгваш и с теб си отиват
годините мои, изгубени в грях.

И вечно прощаваща,
пак ти прощавам...
Желая да срещнеш от мен по-добра.
За всичките рани с любов отмъщавам,
приятелски пак ти подавам ръка.

Тъй трудно е сбогом сега да си взема,
във мислите пак ще съм с теб всеки ден,
щом пътя си тъжен отново поема,
... но нещо завинаги скъса се в мен.

Преглътнала всичките твои обиди,
живеех в болка, живеех в мрак...
Сега ти си тръгваш и с теб си отиват
годините мои, изгубени в грях.

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • опрощаващо...и толкова обичащо...
    прекрасен стих...с обич, Краси.
  • Много болка има в тези думи..Много сила се изисква,за да не искаш да си отмъстиш!Да пожелаеш на палача си да е щастлив!Поздравявам те!!!
Предложения
: ??:??