16.02.2011 г., 11:39 ч.

На село 2 

  Поезия » Хумористична
684 0 2

На село 2

(по Дан Кешон)

Сажди по очите. Крият ги момите.
Момците обарват нечии гърди.
След селските танци немеят горите
кой къде е тръгнал и защо върви...

Ей толчави звезди в небесното висе!
В ямба многостъпен ставам просто ас!
Значи, от размера, нещичко зависи
и това го знаят и във осми клас...

Имаме секс бомба - нова даскалица
и във грешни мисли китките прищракват,
а пък Дядо Красьо пали си лулицата
и под асмалъка свойта Муза чака...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??