7.05.2007 г., 15:55 ч.

НА СЕЛО 

  Поезия
496 0 5


                                             С дъх на малини и окосена трева,
                                             посреща ме баба на двора, сама.
                                             В очите и радостни сълзи кипят,
                                             ръцете работни прегръщат ме пак.
                                             Кучето лае, тополи шумят,
                                             спомени детски в ума ми растат.
                                             Как сладко се чувства човек у дома,
                                             забравяйки мигом на егоизма рева.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??