27.08.2009 г., 20:25 ч.

На снимка те обичам... 

  Поезия » Любовна
654 0 3

Дълбоко в твоите очи е пyсто,

на снимка сякаш черно-бяла.

Гледам те след тежък делник,

сивотата своя разпилявам.

 

Само снимка ми остана,

„открадната” и остаряла.

Наяве не бих те пожелала,

но на снимка те обичам!

 

 

П.П Снимките запечатват хората в моментите, от които ги помним и обичаме...

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??