25.03.2007 г., 2:03 ч.

На Станимир 

  Поезия
609 0 0

На Станимир

Не исках много, исках всичко,
исках твоите дни,
нощите омайни,
страстите безкрайни!
Исках милите слова,
нежните целувки на света!
Не исках много, исках всичко!
Не го получих аз това,
затуй избрах да съм сама!

© Ваня Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??