5.10.2021 г., 16:34 ч.  

На Стела 

  Поезия
335 0 3

Наднича през рамо звезда,
живота крив и земен да види,
да даде с очи светлина във нощта,
където свършват човешките дири.

 

Малка си още, но добре си дошла,
растат ежедневно твоите сили,
крепнат за бъдни велики дела,
пък дали - ще покажат самите години.

 

Помни - от прах се заражда всяка нова звезда
и във прах се превръща по вселенски мотиви.
Да бъдеш, да грееш, веднъж на света -
светът е в твоите очички красиви.

 

 

 

От мама и тати.

© Александър Митков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??