18.11.2008 г., 10:55 ч.

На сватбата ми 

  Поезия » Друга
583 0 5

05.11.2008

На сватбата ми някога ще дойдеш,

ще видиш колко съм красива,

и, може би, с мъка ще си спомниш,

че можех и с теб да съм щастлива...

 

На сватбата ми, може би, ще дойдеш,

ще слушаш с болка клетвените речи,

и зная, че с мъка ще си спомниш,

че любовта ми някога за теб гореше.

 

На сватбата ми с мъка ти ще дойдеш,

с букет от рози, ще ме поздравиш

и със сълзи на очите ще си спомниш,

че аз съм с друг – а ти ще трябва да вървиш...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??