23.08.2007 г., 9:02 ч.

На Светлозар 

  Поезия
732 0 2
Озари ме сякаш
твоята усмивка,
възцари се...
Засмя се в синята
моя душа.
Смутено, нежно
от погледа ми се усмихна -
аз отвърнах...
на твоята душа.
Така ще поговорим
накратко, за живота -
в книгите разказан,
в книгите добре орязан.
За тебе историята на света разказвам.
С вълнение и поздрав
с тебе се разделям и
пак те чакам.

© Цветелина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??