4.08.2016 г., 10:58 ч.

На събор 

  Поезия
378 0 2

В Руен пристигна Ивана, 

изви глас камбана.

Хорото веднага престана, 

Народът до нея застана. 

 

Обича я, пуста Ивана! 

 

Дълго ще помним тази проява, 

на фолкпевица Руен се наслаждава. 

Всеки я оглежда, с нея се снима -

не се обижда. 

 

Небето с надежда проглежда. 

Звездите на хоризонта извежда. 

Да е светло! 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??