9.11.2012 г., 14:24 ч.

На теб 

  Поезия
996 0 4

Посветено на моя съпруг и спътник в живота Ники.

 

Ти получи труден подарък,

пъзел сдъвкан, изплют, разпилян,

един сринат, болен остатък 

от обичаща те безкрайно жена.

 

Много дни, много месеци трудни 

ти събира от мен къс по къс.

С много обич в мен ти събуди

нова сила, нов стремеж, много хъс.

 

Да докажа, че още съм цяла,

че съм жива, че преживях.

Да докажа, че мога да давам,

че с любов пак чрез теб оцелях.

 

Днес аз имам теб, мъж и половина,

имам твоите топли очи,

твойто честно сърце за двамина

и любов, че чак си личи.

 

Но обичам те също и аз.

Всеки ден, всяка нощ, всеки миг.

Много силно и не много на глас

любовта си ти пращам във стих.

 

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??