1.04.2006 г., 18:33 ч.

На Теб 

  Поезия
1204 0 3

Сякаш утре като се събудя
днес ще бъде само сън
и отново ще бъдем с теб далеч
може би в девети клас.
И пак ще гледам към вратата-
ще чакам да се появиш
и с усмивката си искрена и топла
моя ден да озариш.
Погледа ти пак ще търся
между всички ни в клас,
тайно лицето ти ще гледам
в някой и друг учебен час.
Но днес-разкъсва се на две светът-
едната част за мен,а другата за теб
и нашите две пътеки
не ще се срещнат веч.
Не знам какво ще бъде утре,
но всичко ще се промени
не знам с живота си напред
какво ще правя,
но тоз,
когото в теб обичам,
знам,че няма да забравя.


  

© Нати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??