7.12.2018 г., 14:14 ч.

На теб 

  Поезия » Любовна
563 1 0

Ти на сцената си толкова далеч от мен,

но не е само туй, което прави ме сломен...

Ти си там на сцената, известна си, богата,

танцуваш в клетка,

а аз съм гледка неизвестна и саката!

Не знам какво да кажа друго,

моя бъдеща съпруго "потенциална",

ти за мене си специална!

Ако трябва бъбрека ще си заложа,

но пръстен на ръката ще ти сложа!

От самовюбените  кожодери,

наричащи се бижутери,

ще купя пръстена за теб.

Да, "звезда" на гръцки е "asteri",

а на български е "теб".

 

© Борислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??