16.04.2009 г., 1:57 ч.

На теб, моя любов 

  Поезия » Любовна
773 0 0

Не си ли се запитвал как стигнахме дотук?

Сякаш всичко заедно ний правихме напук

и заобичаха се нашите стеснителни души,

сляха се в дъга влюбените ни очи.

Знам, че често те ядосвам и обиждам,

но знаеш, че обичам те и туй е без да искам,

знаеш също, всичко на света си ти за мене

и с теб прекарвам на деня най-хубавото време.

С нежните си думи и милувки ме обличаш,

облика ми ден след ден рисуваш ти различен,

в мен създаваш свят красив и нежен,

само като кажеш "Обичам те" с поглед верен.

Сега стоя сама и спомени заливат моето съзнание,

очи затварям и чувствувам топлото ти дихание,

всеки миг с теб наум наново изживявам

и благодаря, че съм с теб и те познавам!

© Ивичка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??