24.11.2019 г., 23:23 ч.

На теб, прекрасний! 

  Поезия » Любовна
452 0 0

Сън в очите не пристига,
гола съм пред теб в душата
и бленувам те на живо
да те видя със сетивата.
 

Ти прекрасен си за мен,
стопляш ме така красиво -

тази нощ като в слънчев ден,

пръсти вплели на местенце диво.


Там сред звездите под открито небе
сътворяваме наше чудно море -
море от любов, тайнство и мир,
които стоплят ми сърце,

и усмихват взор унил.
 

Обичам те Любов,
мечта споделена,  
спътник, другар,

горски пратеник на Елена...

© Елена Трендафилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??