26.10.2015 г., 22:38 ч.  

На тебе пиша 

  Поезия » Любовна
391 0 0

В метрото съм, днес бях с теб.

Не, не интимно ... обядвах с теб.

 

За теб си мисля, на тебе пиша ...

Да, по-лесно е, тук не се срича ...

а и нали сега за тебе дишам.

 

Пълно е с хора, но аз оглеждам се за теб..

Не, не вярвам да те видя, но съм на щрек ...

 

Чакам утре, да се стъмни, да се съмне,

към теб да тръгна, да те видя ... и да, наум да те прегърна ...

 

После да си тръгнем - не, не заедно,

всеки в неговата си посока, 

аз прибирам се в мечтите, ти ... да и ти, 

май там живееш, нали това ми е порока ...

© Георги Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??