19.05.2007 г., 13:32 ч.

На тебе вярна 

  Поезия
523 0 0
На тебе вярна ще съм аз,
ако ще  и накрая на света да бъда,
друг няма да погледна, а ако го
сторя, в мига на камък да се превърна!

На тебе вярна ще съм аз,
дори и смешна в очите на другите да бъда,
дори и никой да не вярва,
на тебе вярна ще остана!

На тебе вярна ще съм аз,
всеки миг ще шепна името ти,
до тебе ще съм всеки ден и час,
ще бъда удара в сърцето ти!

© Д-р Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??