24.02.2007 г., 14:58 ч.

На Теодора 

  Поезия
637 0 5

 

Въпреки неизличимостта

на съизживените години,

често гледаме кръстопосочно…

И за кратко

само 

ни събира щастието.

А в едно –

мъртвите звезди

на взаимните надежди.

 



 

 

© Дачо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??