24 feb 2007, 14:58

На Теодора 

  Poesía
725 0 5

 

Въпреки неизличимостта

на съизживените години,

често гледаме кръстопосочно…

И за кратко

само 

ни събира щастието.

А в едно –

мъртвите звезди

на взаимните надежди.

 



 

 

© Дачо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??