15.05.2018 г., 0:12 ч.

На този, който ми написа най-наред прощалното си п 

  Поезия
214 0 1


(за да е сигурен, че ще го има, когато му дойде редът)

Иска ми се
да ти напиша любовно писмо,
защото ми позволяваш да те обичам
в нашия, паралелния на реалния свят,
без дори да се виждаме.

Иска ми се
да ти напиша нежни думи,
каквито никому не съм писала
да ти кажа нещо в смисъл, че съм сама
и че за тебе си мисля.

Иска ми се,
а вместо това ето че съм улисана
да ти разказвам банални неща
и забравям да искам.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??