НА УТРОТО ТИШИНАТА
Чуйте на утрото тишината,
въздух свеж дълбоко вдъхнете,
вижте как ярко сияе зората
и широко вий ръце разперете…
Пожелайте нещо съкровено,
тихо помолете се на небето
и нека бъде сега сътворено
ей на този живот в битието…
© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени