16.02.2019 г., 10:33 ч.

На В 

  Поезия
277 0 0

Не искам да си спомен

искам те сега 

завинаги и днес

Не искам в минало да те превръщам

А да мигам сутрин в очите ти

и на една страна да се обръщам,

ти да ме прегръщаш,

леко рамото ми да натиснеш 

и да заспим за пет минути

 

Не искам бяхме, били сме, 

Но искам сме и ще бъдем

Няма минало свършено по пътя на моя път

Сегашно и бъдеще сливат се

миналото е няма край. 

 

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??